Tuesday, 29 May 2012

tazkirah pagi

dengan nama Allah yang Maha pemurah lagi Maha penyayang ...

seeelaamattt paagii cikguuu *baca dalam nada watak intan payung dalam cerita upin&ipin ok =.=
nama intan payung tuu jadah eh den nak ingat ,,
kalau tak tahu nama siapa yg den cuba sampaikan ini .
apakah dia seorang yg femess di tempat korang ,
sila google ok . *perlu k =.=
banyak lagi benda yg bermanfaat dan berguna untuk diingati ..
baik ingat kamu-kamu yang cantik dan ensem yg tengah baca atau sdg jeling sikit , atau paling express . SCAN je entry ni , tak pe , janji korang sudi jenguk blog den yg bak kata orang tak lapuk den hujan , tak lekang dek paneh :)

cukup lah , buat apo den nak melalut pepagi buto ni kan ,
*pagi pun buleh buta apakan lagi manusia . #merepek lagi# ~~

ok berkisar tentang tajuk entry kali ni . *apakah berkisar . kisar bawang kot . kehkehkhehhh *ok SS pulak den . den tau korang tak kan gelak , tapi den dh cubo yg terbaik ehh *peace

chill la , ni haa , nak kongsi video sumber inspirasi dan semangat tatkala hati lagi berduka lara .. ceewahh .

jom layan sesame , bwk adik , abg , akk , mak , abah , and semua  yg ada ..*kunun-kunun wayang la --'

video



dah habis belom ..
sape denga tak habis tak pe ,,
mugkin korang ada hal kan 
*padehal dalam hati den Allah je yg tahu betapa kecewanya den :((

aloloooo . nope la , den memain yo haa ..
tak po
bilo ado maso ,, korang sume tengok la balik k ..
best ceramah ni .. tak bosan kalau tengok 
sape pernah tengok . tengok la lagi . hehhehe
that's all .. mokasih sudi baco yo :D











































/


No comments:

Post a Comment

seindah hiasaN ..

seindah hiasaN ..
try goNna be like this . can I . ?